Inti Chavez Perez är en erfaren och populär föreläsare med vana att tala inför barn, ungdomar och vuxna. Han föreläser i Sverige, USA och andra länder på svenska, engelska och spanska. Han erbjuder skolföreläsningar för elever och fortbildning för personal.
Inti Chavez Perez har tilldelas Folkbildningspriset för sitt arbete med att sprida kunskap om sexuell hälsa och jämlikhet. Några exempel på tidigare uppdragsgivare är Skolverket, Jämställdhetsmyndigheten och Kulturrådet.
Därför ska du boka en föreläsning med Inti Chavez Perez
- Inti är en kunnig röst inom fältet sexualitet, samtycke och relationer. Han har tidigare varit regeringsutnämnd expert och hans böcker har varit med och format hur sexualundervisningen i Sverige ser ut idag.
- Han har mer än 15 års erfarenhet av att utbilda i skilda miljöer och kan anpassa sig för skilda målgrupper.
- Han har ett genuint engagemang för frågorna har utbildar om. Det smittar av sig!
Inti Chavez Perez kan konsten att avdramatisera svåra ämnen och få med sig skolelever när han förmedlar kunskap om känsliga frågor. Därför är han omtyckt av elever. När Inti föreläser sammanför han kunskaper och värdegrund, eftersom syftet är att stärka elever och inkludera fler.
Nedan hittar du några exempel på rubriker till Intis föreläsningar. Du är välkommen att ställa frågor till: kennet.klemets@forfattarcentrum.se.
- Sexualitet, samtycke och relationer
- Hbtq-historia: En sann berättelse du inte hört förut
- Allt om porr
- Så skapar vi en samtyckeskultur
- Oskuldsnormer och vardagens heder
- Pubertet och sexualitet för mellanstadiet
Inti Chavez Perez är en populär föreläsare på konferenser och arbetsplatser. Han har utbildat lärare på uppdrag av Skolverket, föreläst för vårdpersonal i regioner och talat på flera högskolor.
Nedan hittar du några exempel på teman Inti utbildar om. Uppdragsgivare har vitt skilda behov, därför anpassas föreläsningar efter behov. Du är välkommen att kontakta kennet.klemets@forfattarcentrum.se och beskriva vad du behöver.
- Sexualitet, samtycke och relationer enligt Lgr22
- Fördjupning om hbtq+ och normkritik
- Så formar vi en samtyckeskultur
- Så undervisar vi om porr – ur ett vetenskapligt perspektiv
- Killar och maskulinitetsnormer
- Oskuldsnormer och vardagens heder
- Normkritisk och inkluderande kommunikation